Nega kože iz prirode: pantenol
15. decembar 2017.
5 predloga kako da izgledate u novogodišnjoj noći
29. decembar 2017.
Nega kože iz prirode: pantenol
15. decembar 2017.
5 predloga kako da izgledate u novogodišnjoj noći
29. decembar 2017.

Naš blog uskoro puni dve godine, pa smo u duhu praznika želeli da se malo bolje upoznamo sa vama. Ovog puta otkrivamo vam pet stvari koje (verovatno) niste znali o nama, a na koje smo vrlo ponosni. 🙂

Ko smo?

Naš posvećeni tim stručnjaka čine farmaceuti koji su se specijalizovali u oblasti kozmetologije i posvetili se proizvodima za negu kože. Zato smo među prvima na ovim prostorima formulisali čak tri inovativne linije proizvoda:

  •  krem-gel (Panthenol)
  •  emulziju bez konzervansa (Atopik)
  •  Dermocosmetics, inovativni anti-age koncept. Sedam multifunkcionalnih dermokozmetičkih proizvoda pažljivo su formulisani da pruže efikasnu negu i odgovore na svakodnevne i specifične potrebe vaše kože.

Šta radimo?

Pružite svojoj koži luksuz personalizovane kozmetike – zakažite tretman na kom ćemo izmeriti parametre vaše kože i utvrditi šta joj je tačno potrebno da zablista punim sjajem. Nakon toga će naš tim farmaceuta i dermatologa, u skladu sa vašim željama, formulisati krem za optimalnu negu vašeg lica.

Kako radimo?

Naš prioritet je pre svega kvalitet – zato posedujemo standarde u oblasti Dobre proizvođačke prakse, sistema menadžmenta kvalitetom, zaštite životne sredine i zaštite na radu. Ovi standardi osiguravaju da proizvod koji stiže do vas bude najvišeg kvaliteta – dokaz toga su divne reči hvale koje nam svakodnevno pristižu kroz recenzije i poruke. Sem toga, naša kompanija posvećuje svoje resurse i humanitarnom radu.

Gde smo?

Crystal Derma je domaća kompanija, naša laboratorija i proizvodnja nalaze se u Beogradu, a proizvodi su prisutni na tržištu Srbije i regiona već više od 15 godina. Naša kancelarija u kojoj možete obaviti merenje parametara kože nalazi se na Vračaru, preko puta Hrama Svetog Save – pronađite nas ovde.

Sa kim sarađujemo?

Osim što snabdevamo brojne veledrogerije, apoteke i mega markete svojim proizvodima, predstavnici smo i renomirane laboratorije iz Atine QACS Ltd koja vrši kontrolu i testiranje kozmetičkih proizvoda, lekova, dijetetskih suplemenata biocida. Sem raznih testova za kozmetičke preparate, proizvođačima kozmetike pomažemo i u obeležavanju proizvoda, pripremi dokumentacije po EU standardima, itd. Više informacija naći ćete na našem sajtu Safety assessment

Toliko o nama za sada. Ako imate još pitanja, slobodno nam pišite u polju za komentare.

Veliki pozdrav od čitavog CrystalDerma tima!

Crystal Derma
Crystal Derma
Tim farmaceuta, specijalista tehnologije i kozmetologije, i dermatologa piše za vas. Odgovaramo na vaša pitanja i nedoumice, analiziramo trendove i delimo sa vama savete za blistav i zdrav ten.

2 Comments

  1. Jovanka kaže:

    Dobar dan, koristim vase proizvode, atopik krem, konkretno.. Pa me zanima, da li sadrze paraben? Hvala!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *