Da li je personalizovana kozmetika za vas?

Ne postoji univerzalni recept za blistav ten i zdravu kožu. Ako koristite proizvode namenjene vašem tipu kože, ali još uvek imate neke od simptoma koje smo naveli ispod, možda je pravo vreme za promene.

Naš savet – razmislite o personalizovanoj kozmetici, naročito ako vam trenutni režim nege ne odgovara u potpunosti.

 • Koristim skoro sve proizvode CD tri godine unazad, prezadovoljna sam kvalitetom istih, a pre svega svojom kožom koja je konačno onakva kakvu sam oduvek želela. Izdvojila bih personalizovanu kozmetiku, zahvaljujući kojoj sam rešila sve dugogodišnje probleme i nedostatke kože lica. Još bih pomenula proizvode za sunčanje koji zaslužuju posebnu pohvalu, jer osim zaštite omogućili su mi da koža ostane meka i glatka, bez trunke perutanja.
  Ljubica Savić
 • marija
  Poslednje dve godine koristim personalizovane kozmetičke proizvode i veoma sam zadovoljna rezultatima. Linija proizvoda za problematičnu kožu vrlo dobro drži moju rozaceu pod kontrolom. Pored toga, zahvaljujući anti-age liniji bore su manje vidljive pošto redovno koristim predivnu masku sa hijaluronom i luxury kremu za oko očiju. Sve pohvale za vredan i ljubazan Crystal Derma tim.
  Marija Vasić
 • jovana
  Hvala Crystal Dermi za proizvode koje su pripremili za moju kožu, prezadovoljna sam Ichtyol wash gelom, serumom za osetljivu kožu i kremom za lice.
  Jovana Stojanović

Prednosti personalizovane nege

Personalizovana kozmetika uvažava jedinstvenost i specifičnost vaše kože. Naš tim stručnjaka koji uključuje dermatologa i farmaceute specijaliste kozmetologije, ima individualni pristup svakom klijentu. Na osnovu precizno izmerenih parametara, uvida u stanje kože, kao i vaših želja i potreba, formulišemo i izrađujemo personalizovane preparate samo za vašu kožu.

Prednosti ovakvog, individualizovanog pristupa nezi su brojne:

    Dobijate jedinstvenu formulaciju i sveže pripremljen proizvod

    Možete birati aktivne sastojke i mirise

    Redovno pratimo vaš napredak uz kontrolu parametara kože

    Menjamo formulaciju u skladu sa stanjem kože

     Rezultat je adekvatna i aktivna nega kože.

Krem po meri

Najveće zablude o personalizovanoj kozmetici

Najčešća reakcija na spominjanje personalizovane kozmetike jeste da je to nešto što je nedostižno, komplikovano i skupo.

Ništa od ovoga nije tačno - detaljnije smo pisali o tome na našem blogu - a proces je veoma jednostavan. 

Prvo je potrebno da zakažete svoj termin, nakon čega vas čekamo u našoj laboratoriji u Krušedolskoj 11, u Beogradu. Tada analiziramo stanje vaše kože tako što merimo različite parametre specijalnim aparatima. 

Posle merenja slede konsultacije sa farmaceutom specijalistom kozmetologije i dermatologom, koji formulišu predlog formulacije personalizovanog krema. Na osnovu te formulacije na licu mesta izrađujemo krem za vas.

Uz taj personalizovani krem, dobićete i preporuku odgovarajućeg režima za negu (ovi proizvodi nalaze se niže na stranici, i u našem webshop-u). 

Dostupan luksuz za vašu kožu

Analiza, konsultacije i naknadno praćenje stanja kože su besplatni, a personalizovani krem napravljen baš za vašu kožu dobijate po pristupačnoj ceni.

Personalizacija je nova definicija luksuza, a personalizovana kozmetika je danas lako dostupna i pristupačna svima.

U okviru personalizovanog programa postoje i proizvodi neophodni za kompletnu negu:

 • proizvodi za čišćenje lica (umivači, tonici, micelarni rastvor, balzam za skidanje šminke),
 • negu kože oko očiju (antiridi),
 • serumi,
 • maske.

Detaljnije o ovim proizvodima iz Personalizovane linije možete videti niže na stranici, kao i u našem webshop-u ili nas kontaktirajte na telefon +381 (0) 11 243 35 85 ili e mail: krusedolska11@crystalderma.rs.

Personalizovana linija

Saznajte sve o svojoj koži


Zakažite svoj termin za konsultacije i izradu personalizovane kozmetike preko kontakt forme ispod, ili nas pozovite radnim danima od 9-15h na +381 (0) 11 243 35 85.


  [honeypot honeypot-561]