Dobrodošli na sajt crystalderma.rs (u daljem tekstu: Sajt). Molimo vas da izdvojite par minuta da se bliže upoznate sa Uslovima korišćenja Sajta koji su navedeni u nastavku teksta, a koji su formulisani u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 62/2014 i 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) i Zakonom o elektronskoj trgovini („Sl. glasnik RS“, br. 41/2009 i 95/2013). Svaka poseta Sajtu kao i online kupovina znače da ste ove Uslove pročitali, da ste sa njima saglasni i da Sajt koristite isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Ukoliko se odlučite za kupovinu naših proizvoda preko Sajta, stupate u ugovorni odnos sa nama i prihvatate sva prava i obaveze definisane gore navedenim Zakonom o zaštiti potrošača i Zakonom o elektronskoj trgovini. Ukoliko su Uslovi za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovaj Sajt.

Sajt je u vlasništvu Crystal Derma d.o.o. Beograd, ul. Valterova 14, Beograd, matični broj 20143487, šifra delatnosti 24520, PIB 104323494.

Opšte odredbe

Crystalderma.rs polaže autorska prava na sve sadržaje predstavljene na ovom Sajtu (tekstualne, vizuelne, audio sadržaje, baze podataka, programerski kod, i td.) Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Sajta bez pisane dozvole Crystal Derma d.o.o. smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Crystal derma d.o.o. može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ove stranice.

Obavljanje kupovine

Online kupovina moguća je samo na teritoriji Republike Srbije. Dostava trenutno nije moguća na teritoriji Kosova i Metohije.

Nakon što pronađete proizvod koji želite da poručite, dodajte ga u korpu. Jedan korisnik može poručiti više proizvoda. Nakon što ste odabrali proizvode, kliknite na ikonicu potrošačke korpe. Nakon što ste pregledali porudžbinu i spremni ste da završite poručivanje, kliknite na dugme “Naruči” i popunite polja sa ličnim detaljima.

Nakon što završite porudžbinu, bićete informisani o stanju na zalihama. U retkim slučajevima može se desiti da moramo da otkažemo Vašu porudžbinu ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Plaćanje se vrši pouzećem, odnosno porudžbinu plaćate kuriru prilikom dostave. Poštarina se naplaćuje prema cenovniku kurirske službe. Za porudžbine iznad 3000 RSD poštarina je besplatna.

Ako proizvod koji ste želeli da poručite trenutno nemamo na stanju, možemo sačuvati Vašu porudžbinu i isporučiti željeni proizvod čim postane dostupan.

Cene proizvoda

Sve navedene cene su u dinarima (RSD) sa obračunatim PDV-om od 20% i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju.

Reklamacije i zamena

Molimo vas da pregledate paket po dostavljanju, pred kurirom. Ukoliko je paket oštećen, molimo Vas da odmah kontaktirate kurirsku službu i u pisanoj formi prijavite nastalu štetu. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

U tom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate ovde. Od Vas ćemo tražiti informaciju o proizvodima koje želite da vratite i broju porudžbine, posle čega ćemo aktivirati vraćanje. Kurirska služba će preuzeti proizvode, a Vama će stići email sa upitom za Vaš broj računa na koji možemo da vratimo Vaš novac.

Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova dostave koji proisteknu slanjem robe na Vašu adresu. Mi se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu proizvoda izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćeni proizvod, ili poslati proizvod koji želite u zamenu.

Prilikom povraćaja porudžbine obavezno je proizvode vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju, i u originalnom i neoštećenom pakovanju. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da primimo paket.