Farmaceuti

 

Na čelu Crystal Derme se nalazi diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutske tehnologije, Suzana Koprivica-Lujić, koja je svoje dugogodišnje iskustvo uložila u proizvodnju kvalitetnih, bezbednih i efikasnih kozmetičkih proizvoda, ispitanih u akreditovanim domaćim i stranim laboratorijama.

Proizvodnja je “srce” koje neprestano radi, dok menadžment kao “mozak” koordinira (prodaja i marketing, kontrola kvaliteta, razvoj i istraživanje, personalizovana kozmetika).

Ponosni smo na naš tim, stručnost, kolegijalnost, pozitivnu radnu atmosferu, entuzijazam i zadovoljstvo radom u Crystal Dermi.

 

Šta je to što nas čini uspešnom kompanijom?

Koristimo isključivo proverene i kvalitetne sirovine renomiranih svetskih proizvođača;

   Konstantno radimo na unapređenju kvaliteta proizvoda;

 Pratimo najnovija svetska dostignuća i trendove u oblasti kozmetologije;

  Svakodnevno proizvodimo male količine proizvoda, kako bi uvek bili sveži i najvišeg mogućeg kvaliteta;

           Bezbednost naših proizvoda je potvrđena od strane evropskog procenitelja bezbednosti.

Sve naše proizvode pravimo u vlastitoj razvojno-kontrolnoj laboratoriji.

Tim stručnjaka čine farmaceuti - specijalisti farmaceutske tehnologije i kozmetologije, koji svoja stručna znanja objedinjuju u različitim sektorima - od razvoja i kontrole kvaliteta do proizvodnje. Mozaik harmonizovanih koraka kroz koji prolazi svaki proizvod, strpljivo gradimo već dve decenije.

Putanja kozmetičkog proizvoda od idejnog koncepta do kreme u vašoj ruci počinje u razvojnoj laboratoriji, preko ispitivanja nove formulacije, probne serije i na kraju do proizvodne laboratorije. Životni ciklus proizvoda se dalje kontinuirano prati i kontroliše od strane stručnjaka za kontrolu kvaliteta.  

Naša vizija

Farmaceut testira kremu

Kvalitet

Gde možete naći naše proizvode?

Naše proizvode možete pronaći u svim dobro snabdevenim apotekama. Pitajte svog farmaceuta da vam preporuči i poruči neki od naših proizvoda. Prisutni smo u Srbiji i regionu, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Proizvode možete poručiti i preko našeg webshop-a, mejlom ili telefonom: 011/2400-812 ili 011/2433-585.