Aktivni sastojak

Ichtyol linija sadrži Ichtyol® Pale, visoko prečišćen destilat sedimentnih stena morskog porekla iz perioda mezozoika, i zato je bogat sumporom. Ova sirovina prirodnog porekla je posebno razvijena za primenu u kozmetičkoj industriji.

Efekti ihtiola

Ihtiol pokazuje široki spektar efikasnosti, zbog čega se koristi za negu problematične kože sklone pojavi akni i rozacee.

Kome je namenjena Ichtyol linija?

    Problematičnoj koži, sklonoj povećanom lučenju sebuma, iritaciji i crvenilu;

    Koži glave i kosi, koja je sklona brzom mašćenju i stvaranju peruti.

Top