5 stvari koje niste znali o nama

Naš blog uskoro puni dve godine, pa smo u duhu praznika želeli da se malo bolje upoznamo sa vama. Ovog puta otkrivamo vam pet stvari koje (verovatno) niste znali o nama, a na koje smo vrlo ponosni. 🙂

Ko smo?

Naš posvećeni tim stručnjaka čine farmaceuti koji su se specijalizovali u oblasti kozmetologije i posvetili se proizvodima za negu kože. Zato smo među prvima na ovim prostorima formulisali čak tri inovativna proizvoda:

Šta radimo?

Pružite svojoj koži luksuz personalizovane kozmetike - zakažite tretman na kom ćemo izmeriti parametre vaše kože i utvrditi šta joj je tačno potrebno da zablista punim sjajem. Nakon toga će naš tim farmaceuta i dermatologa, u skladu sa vašim željama, formulisati krem za optimalnu negu vašeg lica.

Kako radimo?

Naš prioritet je pre svega kvalitet - zato posedujemo standarde u oblasti Dobre proizvođačke prakse, sistema menadžmenta kvalitetom, zaštite životne sredine i zaštite na radu. Ovi standardi osiguravaju da proizvod koji stiže do vas bude najvišeg kvaliteta - dokaz toga su divne reči hvale koje nam svakodnevno pristižu kroz recenzije i poruke. Sem toga, naša kompanija posvećuje svoje resurse i humanitarnom radu.

Gde smo?

Crystal Derma je domaća kompanija, naša laboratorija i proizvodnja nalaze se u Beogradu, a proizvodi su prisutni na tržištu Srbije i regiona već više od 15 godina. Naša kancelarija u kojoj možete obaviti merenje parametara kože nalazi se na Vračaru, preko puta Hrama Svetog Save - pronađite nas ovde.

Sa kim sarađujemo?

Osim što snabdevamo brojne veledrogerije, apoteke i mega markete svojim proizvodima, predstavnici smo i renomirane laboratorije iz Atine QACS Ltd koja vrši kontrolu i testiranje kozmetičkih proizvoda, lekova, dijetetskih suplemenata biocida. Sem raznih testova za kozmetičke preparate, proizvođačima kozmetike pomažemo i u obeležavanju proizvoda, pripremi dokumentacije po EU standardima, itd. Više informacija naći ćete na našem sajtu Safety assessment

Toliko o nama za sada. Ako imate još pitanja, slobodno nam pišite u polju za komentare.

Veliki pozdrav od čitavog CrystalDerma tima!

201707-panthenol-featured

Nega i regeneracija: Panthenol linija

Pantenol je prirodni sastojak kože koji povećava količinu vode u površinskim slojevima, regeneriše blaža oštećenja i ublažava iritaciju, zatezanje i svrab.

atopik-featured-v4

Suva i atopična koža: Atopik

Atopik postiže Izraženu hidrataciju aktivnim supstanacama koje zadržavaju vlagu u površinskim slojevima kože i regenerišu prirodni lipidni film.

Antisolar DD krem

Antisolar DD krem

Antisolar DD krem je multifunkcionalni dnevni krem sa anti-age efektom, UV zaštitom širokog spektra i optimalnim hidrirajućim efektom.

Објављено у Blog и означено , , , , .

2 Коментара

  1. Повратни пинг: Da li se vaša kozmetika proizvodi prema GMP-u? (i zašto je to uopšte važno) - Crystal Derma

  2. Повратни пинг: Kako da negujete kožu kao Parižanka - Crystal Derma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *