Žena kuca na laptopu

Upoznajte Kristinu, našeg novog autora na blogu

Pre svega, želimo da vam se zahvalimo. Hvala svima vama koji nas pratite već skoro 5 godina, od kada je ovaj blog o nezi kože nastao; hvala i vama koji ste pročitali makar jedan od oko 150 tekstova koje smo do danas objavili. Naravno, blog ne bi imao smisla da nema svojih čitaoca, i zato smo se od početka trudili da slušamo vaša interesovanja, vaše potrebe i odgovaramo na pitanja koja ste nam postavljali. Odatle su potekli tekstovi u serijalima Pitanja & Odgovori i Nega kože iz prirode. Tako je nastao i vodič za zaštitu od UV zračenja, kao i tekstovi koji su odgovarali na vaše najveće dileme (na primer, tekstovi o parabenima, aluminijumu, prirodnoj kozmetici...) Pažljivo smo osluškivali, i zato smo odlučili da je vreme za promenu.

Želeli smo da vam i dalje pružamo kvalitetne, stručne i proverene savete na teme koje vas interesuju. Zato smo za vas pripremili novi format bloga, kao i niz iznenađenja koja ćemo vam tek otkriti u narednim mesecima.

Za početak, predstavljamo vam Kristinu. Kristina je naša koleginica, farmaceut, sa posebnim interesovanjem i specijalizacijom za negu kože. Od danas ćete je često viđati kao autora tekstova na blogu kroz koje će vam i dalje davati stručne savete koje od nas očekujete, ali i podeliti sa vama svoja lična iskustva, saznanja i opažanja. Nadamo se da će vam promena prijati, i da ćete uživati u Kristininim tekstovima.

A mi nastavljamo da vas slušamo. Pišite nam u komentarima ispod, na Fejsbuku ili Instagramu. Pitajte sve što vas zanima, pišite nam utiske o tekstovima ili o proizvodima, sugerišite nam kako da budemo bolji. Tu smo zbog vas i za vas.

Vaš CrystalDerma tim

Објављено у Blog и означено , , , , , , , , , .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *