O nama

Crystal Derma d.o.o. je osnovana početkom 2006. godine u Beogradu i bavi se proizvodnjom kvalitetnih dermokozmetičkih i kozmetičkih preparata u skladu sa nacionalnim i evropskim propisima.

Osnivač i vlasnik preduzeća je Suzana Koprivica-Lujić, diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutske tehnologije.

Osnovni principi Crystal Derme su:

  • proizvodnja kvalitetnih, bezbednih i efikasnih kozmetičkih i dermatokozmetičkih preparata ispitanih u akreditovanim domaćim i stranim laboratorijama
  • korišćenje proverenih i kvalitetnih sirovina poznatih svetskih proizvođača
  • dnevna proizvodnja manjih količina koje prate dinamiku tržišta
  • stručno usavršavanje kadra
  • pružanje stručnih informacija o proizvodima
  • praćenje najnovijih svetskih dostignuća i trendova u oblasti farmaceutske i kozmetičke industrije i poštovanje važeće evropske regulative
  • konstantano održavanje i unapređenje kvaliteta

Svi proizvodi su napravljeni u vlastitoj razvojnoj laboratoriji čiji tim čine specijalista farmaceutske tehnologije i kozmetologije u saradnji sa dermatolozima, čime su objedinjena sva stručna znanja za dobrobit kože.

CRYSTAL DERMA je implementirala (početkom 2011. godine) i primenjuje sistem Dobre Proizvođačke Prakse (GMP) usaglašen sa zahtevima međunarodnog propisa: EudraLex Volume IV, kao i sistem menadžmenta prema ISO 9001:2008 koji smo implementirali u januaru 2010. godine.

certop-gmp-srKvalitet kozmetičkih prozvoda Crystal Derme je pod stalnom kontrolom ovlašćenih ustanova u zemlji i inostranstvu.

Efikasnost strategije razvoja preduzeća potvrđuju naši dosadašnji rezultati, jer stalno raste broj korisnika naših proizvoda kao i mreža naših saradnika.

Proizvodi Crystal Derme se prodaju na čitavoj teritoriji Srbije i u većini zemalja u regionu.

Pored snabdevanja brojnih veledrogerija, kompanija Crystal Derma plasira svoje proizvode i u samostalne apoteke, apotekarske ustanove i mega markete.

personalizovani kozmeticki proizvodi

proizvodi
ctrl lab
Recenzije